Wednesday, April 15, 2009

concursul numarul 2 cu muzicuta

dragi cititori si prieteni ai puncte puncte-lor!
avem un nou concurs!

dupa succesul inregistrat de primul nostru concurs putin cam prost organizat, ne-am gandit sa mai facem unul, si cine stie, poate vor urma si altele. de fapt ideea mi-a venit pe strada, cand eu singura am incercat sa elucidez misterul..si m-am prins dupa cateva secunde.. si m-ajm gandit cam cati oameni or sa se prinda :)

regulile concursului sunt cat se poate de simple. o sa consideram doar raspunsurile care vin sub forma de comenturi la postul asta; se considera o singura incercare, asa ca trebuie sa va ganditi bine inainte sa raspundeti : )
premiul consta intr-un ceaai ales special de mine, si re-ambalat tot de mine. si pentru prieteni, ce poza de-a mea vor ei, in principiu de pe flickr, in ce format aleg ei.doar primele 2 raspunsuri corecte sunt premiate, so hurry! : ) aaa, si termenul de ghicit e pana miercuri, 22.

de fapt concursul nostru dragut va testeaza urechea muzicala si oarecare cunostiinte.
asadaaaar, avem piesa urmatoare:

Crazy In Love (The Real Tuesday Weld Remix) (Beyoncé Cover) - The Puppini Sisters


ce trebuie sa faceti este sa recunoasteti din ce alta piesa e luat fragmentul dintre secunda 7 si secunda 15.

inspiratie sa aveti! : )



later later edit : )

pentru ca lucrurile au fost prea simple, si caastigatorii s-au ales din primele ore, va invitam sa va concentrati asupra unei alte piese. : ) si daca si asta e prea usoara, atunci facem concursuri de o alta natura :)) regulile, premiile so termenul limita sunt aceleasi.

asadar,


ce piesa intoneaza domnul rives la sfarsitul poeziei? : )

15 comments:

raveme said...

:D simplu.. puttin on the ritz.

raveme said...

m-am grabit si am pus prost linku la commentu anterior.. nu da-ti click pe el.

great song btw

. said...

Dap, Puttin on the ritz :D

\:D/

Anonymous said...

obviously, puttin on the ritz. further details :D

"Puttin' on the Ritz" is a"pop" song written and published in 1929 by Irving Berlin and introduced by Harry Richman in the musical film Puttin' on the Ritz (1930). The title derives from the slang expression "putting on the Ritz," meaning to dress very fashionably. The expression was inspired by the swanky Ritz Hotel.

orangemoloko said...

where's the fun cand s-a raspuns corect la intrebare asa de repede...?!....pune mai grele ghicitorile ioanaaa...sa ne chinuim si sa oftam si sa pufnim :D

jo212 said...

da domnule! ai dreptate! si eu ma gandeam la asta. asadar prietenii nostri, domnul raveme si stefaaan, vor primi un ceai parfumat si frumos impachetat, si decretam concursul inschis, si il inlocuim cu altuul

rvm said...

..biting my lips...

Zmin said...
This comment has been removed by the author.
Zmin said...

De fapt ii cheama
T.
A.
C.
O.
Cauta-i

deA said...

@perfuzii: faci ce faci, si tot pe dinafara concursurilor ramai.:)

Anonymous said...

Felicitari!
Acest blog a fost selectat pentru ZBB ( Ziua Bloggerilor Bucuresteni – 30 mai ). Este primul eveniment offline al bloggerilor din Romania. Informatii si inscrieri pe zbb-2009.ro Te asteptam in echipa de protocol a festivalului !

rvm said...

nimeni nu e in dispozitia de a raspunde?

jo212 said...

asa se pare.. primul a fost prea usor, asta e complicat.. sau nu vrea nimeni sa vada tot clipul, sau nu e premiul atragator. osa ma gandesc serios la o strategie :)

a, sa vorbim ca sa ajunga ceaiul la tine :)

rvm said...

well.. daca nimeni nu vrea ceai.. vreau eu! :D

melodia e 'in the mood' a lui glenn miller..

jo212 said...

haha! da! asta era! deci 2 premii zboara cu posta romana catre cluuuj, la raveme si un premiu zboara cu 311 catre stefan ;))